NCC Torsplan

NCC valde HQ Elektriska som löpande leverantör av byggström och tillfällig belysning till deras projekt på Torsplan. Total byggström på över 1200 Ampere som HQ fördelar ut till kranar, våningsplan och bodetablering.  

Torsplan byggs i Vasastan på Stockholmssidan av Hagastaden, som utvecklas till en av Stockholms helt nya stadsdelar med världsledande forskning och avancerad vård, med en blandning av kontor, bostäder, parkområden och handel.

NCC utvecklar Torsplan för att miljöcertifieras enligt miljöcertifieringssystemet BREEAM, ett globalt ledande certifieringssystem som anses vara det mest krävande systemet för fastigheters miljöbedömning. Den andra etappen av Torsplan i Hagastaden uppskattas bli den första svenska byggnad, samt en av få i världen, som uppnår den allra högsta nivån, BREEAM Outstanding.

Miljöcertifieringen innebär bland annat stor hänsyn till inomhusmiljö, ekologi, livscykel, avfall samt energi- och vattenanvändning. Fastigheten blir även en GreenBuilding. Lokalerna ingår i konceptet ”Future Office by NCC”, som är ett nordiskt koncept med målet att skapa en attraktiv och hållbar arbetsplats för kunden.

Bli kontaktad av HQ EL
Bli uppringd av oss !
Lämna dina kontaktuppgifter så ringer vi upp dig vid tillfälle.