Vi hjälper dig med tillfällig el, byggbelysning och passersystem (ID06) samt larm.

Beräkning av byggström

Vi träffas gärna och diskuterar fram hur mycket ström just ni behöver. Vi är vana vid att dimensionera tillfälliga anläggningar och vet vilka fallgropar och möjligheter som finns när man projekterar detta. Vi hjälper även sedan till att kontakta nätägaren och ser till att ni får fram den ström ni behöver.

Uthyrning av elmaterial

Vi har alla tillfälliga el-centraler som kan behövas och ser till att de alltid är i dugligt skick och håller elsäkerhetsverkets krav med råge. Vi har även allt i belysning till bygget i form av egenutvecklad byggbelysning för våningsplan, till sju meters belysningsmaster med ljusautomatik.

Erfarna elektriker

Vi har Stockholms vassaste byggströmselektriker, och detta bevisas bl.a. av att vi har tre auktoriserade elinstallatörer, vilket mer än väl säkerställer att vi följer alla regler och lagar som finns angående tillfälliga elanläggningar. Vi har dessutom gedigen kunskap och över sextio års erfarenhet av byggström, om man slår samman all vår personals kunskap. Alla våra elektriker pratar flytande svenska.

Vi installerar ID06

Obligatorisk ID- och närvaroredovisning på byggarbetsplatsen i form av ID06 är något vi behärskar till fullo, och vi hyr ut och installerar allt som behövs för att ni ska kunna dra nytta av detta. Vi blir ofta utkallade på diverse byggen, för att kvalitetssäkra andra firmors ID06 installationer.

För- och färdiganmälan till nätägare

En av våra populäraste tjänster är att vi tar hand om att få fram ström till bygget. Detta gör vi genom att skicka in för/färdiganmälan till den nätägare som bestämmer där det tänkt byggas. Vi ser även till att ni får rätt abonnemang, varken för lite eller mycket ström i slutändan. Bra för miljön och plånboken.

Försäljning av elmaterial och tjänster.

Vi hyr ut allt ni behöver i form av centraler och belysning, och säljer kabel och tjänster runt detta. Vi är kvalitetsmedvetna, och saluför bara det vi kan garantera är av god kvalité.